Color-Chemicals d.o.o., Novi Sad
|
  Dodaj u favorite

Color-Chemicals d.o.o.

Distribucija masterbača, aditiva, standardnih i tehničkih polimera.

Color-Chemicals d.o.o.


  Šajkaška 11
21000, Novi Sad, Srbija

   Kontakt osoba(e): Vladimir Halupka

   +381 (0)21/442-907
   +381 (0)63/586-026

   vladimir.h@color-chemicals.com

  www.color-chemicals.com

 Pon.-Pet. od 08:00h do17:00h
"Color-Chemicals" d.o.o. je vodeći regionalni distributer sirovina i aditiva za plastičnu industriju. Sa sedištem u Novom Sadu, firma se bavi distribucijom standardnih polimera (PE i PP), tehničke plastike (PA, PC, PBT, ABS, SAN, POM, PMMA, TPU i sl.), kao i color masterbača i aditiva.

"Color-Chemicals" d.o.o. je oficajlni i ekskluzivni zastupnik jednog od najvećih i najpoznatijih globalnih proizvođača masterbača i aditiva.

Takođe, "Color-Chemicals" d.o.o. je zvanični distributer i agent (za region jugoistočne Evrope) za Mađarsku kompaniju 'Inno-Comp' Kft. 'Inno-Comp' je specijalizovan za compounding polipropilena u tri glavna područja primene, automobilska industrija, industrija kućnih aparata i bele tehnike, cevi i fitinga.

Naš proizvodni portfolio se sastoji od
• 'Prime', 'off grade' i recikliranih materijala (PP, PE, PS);
• Tehnički materijali (PA, PC, PBT, ABS, SAN, POM, PMMA, TPU i sl.);
• PP compounds (Automobilska industrija, industrija kućnih aparata i bele tehnike, cevi i fitinzi, materijali sa visokim sadržajem punioca kao što su kalcijum karbonat ili talk, glass fiber, FR itd.);
• Beli i crni masterbač za PE i PP;
• Color masterbač za PE, PP, PA, PS, PET, PETG;
• Aditivi (Anti-Block, Slip, Anti-Slip, Anti-Static, Anti-Fogging, Anti-stick, Antioxidant, UV Stabilizer, Flame Retardant, Processing Aids, Oxo-Degradable, Cleaning Compounds, Purge, Semi-Conductive Compounds itd).

Većina standardnih materijala je dostupna sa lokalnog lagera.Reklama