Neofyton na Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu po 20. put
|
  Dodaj u favorite

Neofyton na Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu po 20. put

Vesti     07.05.2019


Neofyton na Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu po 20. put

Godina jubileja, 20 godina komapnija Neofyton izlaže na Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu.

Kompanija Neofyton već duže od četvrt veka uspešno posluje na tržištu Srbije i regiona pružajući vrhunsku uslugu za plastičnu i gumarsku industriju, i jedinstveni sistem “ključ u ruke”. Cilj kompanije jeste da u svakom momentu isporuči najviši standard usluga-najkvalitetniju opremu i servis, iz jednog izvora. Upravo je integracija procesa – prodaja i konsalting, isporuka i puštanje mašina u rad, servis i obuka, kao i partnerstvo sa kupcima, osnovna okosnica poslovanja i razvoja.

Neofyton je dinamična kompanija orijentisana ka inovacijama, osnovana 1992. godine u Novom Sadu. Uspeh kompanije se temelji na zastupanju svetskih lidera u industriji prerade plastike i gume - Engel, Piovan, Eurochiller, MB Conveyors , Tria i Sipa. Neofyton je zastupnik za tržišta Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Slovenije, a od 2016. i za tržište Afrike.

Neofyton partner Engel Austrija.

Kompanija ENGEL jedan od vodećih proizvođača mašina za brizganje plastike i automatizacije, isporučuje kompletan sistem rešenja i tehnologiju baziranu na inovacijama i energetskoj efikasnosti.

Neofyton na sajmu tehnike

Projektovanjem, implementiranjem, praćenjem, automatizacijom i održavanjem više od 450 mašina za brizganje plastike Neofyton je pozicioniran u sam vrh prodavaca najmodernijih mašina za proizvodnju plastike. Profesionalan i obučen tim iz svih organizacionih struktura kompanije, opravdava stečeno poverenje klijenata i uliva im dodatnu sigurnost u poslovanju sa Neofytonom.

Pozivamo Vas da nas posetite 63 međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu od 21 do 24. maja u Hali 1 na štandu 1108.

Kompanija Neofyton će na sajmu predstaviti mašine za brizganje plastike i prateću oprema za industriju plastike.

Izdvajamo mašine za brizganje plastike kompanije Engel iz Austrije, i to hibridnu mašinu Engel e-victory 170/80 sa pripadajućim robotom VIPER 12 za automatizaciju koji su posebno prilagođeni za potrebe medicinske industrije i all electric mašinu za brizganje plastike e-mac 440/180 idealnu za industriju pakovanja.

Engel e-victory

Engel e-victory 80

Engel e-mac

Engel e-mac 180

Čiler model ADXevo 60 kompanije Eurochiller, jedne od vodećih svetskih proizvođača rashladnih industrijskih sistema. Princip adijabatskog hlađenja, što ga čini energetski efikasnim i produženog radnog veka.

Eurochiller AdXevo 60

Eurochiller AdXevo 60

Gravimetriski dozator italijanskog proizvođača PIOVAN model Quantum 12.Mogućnost za doziranja do 6 različitih materija, ukupnog kapaciteta do 150 kg.

Piovan Quantum 12

Piovan Quantum 12

TRIA Mlin JM3200 kapacitet 40-60kg/h – visoko kvalitetno mlevenje plastiičnog odpada, što doprinosi smanjenju troškova u proizvodnji i smanjenju otpada u životnoj sredini. Ekonomija i ekologija u jednoj mašini.

Na 63 međunarodnom sajmu tehnike predstavićemo i opremu novog partnera kompanija Neofyton italijansku kompaniju SIPA - sistemi za proizvodnju pet ambalaže.

Proverite zašto smo generalni zastupnici najboljih i najvećih proizvođača opreme za plastiku, šta znači sistem KLJUČ U RUKE, pametne fabrike I Industrija 4.0, Postetite nas na štandu u Hali 1 Beogradskog sajma ili u centrali kompanije Neofyton, Partizanska 27b, Novi Sad.

27 godina - PARTNERSTVOM DO USPEHA

Partnerstvom do uspeha

Komentari

Nema rezultata.

Dodaj komentar


Ukoliko želite da menjate ili brišete svoje komentare morate biti prijavljeni.


NAPOMENA:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Zadržavamo pravo pravo da ne odobrimo neprimerene komentare.

Zabranjeno je lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka. Mišljenja iznešena u komentarima su mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove portala PlastikaInfo.Reklama