Novi Sad - subvencije za nova radna mesta
|
  Dodaj u favorite

Novi Sad - subvencije za nova radna mesta

Vesti     31.10.2014


Novi Sad  - subvencije za nova radna mesta

Grad Novi Sad je, u okviru Akcionog plana zapošljavanja za 2014. godinu, raspisao Javni poziv poslodavcima za dodelu subvencija za otvaranje novih radnih mesta na teritoriji Grada Novog Sada.

Subvencija je državna pomoć koja se u jednokratnom iznosu odobrava poslodavcima iz privatnog sektora za zapošljavanje lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, i to 200 000 dinara po zaposlenom.

Prioritet pri dodeli subvencije imaju poslodavci koji zapošljavaju lica iz kategorije teže zapošljivih i to one koji su nezaposleni duže od 12 meseci, bez kvalifikacija ili niskokvalifikovani, one koji su do 30 godina starosti i koji imaju preko 50 godina života, žene, osobe sa invaliditetom, Rome, korisnike socijalne pomoći i samohrane roditelje.

Javni poziv je otvoren od dana objavljivanja na sajtu Grada Novog Sada www.novisad.rs i oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje – Novi Sad, do utroška sredstava izdvojenih za tu namenu.

Više informacija može se dobiti u Gradskoj upravi za privredu, putem telefona na brojeve 452 414, 66 14 085, 66 24 282, kao i u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, a telefonski brojevi su 48 85 444, 48 85 553 i 48 85 409.

Komentari

Nema rezultata.

Dodaj komentar


Ukoliko želite da menjate ili brišete svoje komentare morate biti prijavljeni.


NAPOMENA:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Zadržavamo pravo pravo da ne odobrimo neprimerene komentare.

Zabranjeno je lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka. Mišljenja iznešena u komentarima su mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove portala PlastikaInfo.Reklama